yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, takkadak okkalı insanoğlunun fıldırca çıkış yapabilmesi dâhilin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve basitçe olması medlulına gelir.

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak aşağıda arsa düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir muhatara takkadak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak mimarida olmalıdır.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni plan karınin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya doğru açılmaktadır.

Cihan üzerinde yangın dair; konutlar da dahil geçmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması ıztırari başüstüneğundan en münteşir standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Görmüş olacaksınız ki bu merhale etkili birinci sınıf yangın baplarını en müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir diğeri de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı Yangın kapısı istanbul sima esenlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Report this wiki page